lørdag 17. januar 2009

Hjemme igjen

Etter 7 timers flytur så landet vi i igjen i Tromsø. Blir nok å savne både været og fisketurene, men det kan jo hende et blir en ny tur ved en senere anledning. Kanskje man bare skal begynne å søke om lov hjemme allerede?
Som fiskeplass så er Puorto Rico suveren, de kan tilby havfiske hele året med bunnfiske om vinteren og trolling (dorging) om sommeren. Det er jo trolling og en stor blue marlin på kroken som er den store drømmen, men bunnfiske om vinteren er også å anbefale for alle som lengter etter sol og fiske. I tillegg så koster det ikke all verden å komme seg dit.
Som ferieplass så må jeg ærlig innrømme at Gran Canaria og Puerto Rico ikke vil være førstevalget mitt, men der er vi jo alle forskjellige.
Slik som jeg opplevde Puerto Rico, Playa Del Ingles og Gran Canaria så er det en stor turist maskin som ikke har så mye å gi meg bortsett fra fisking.
Kanskje man prøver en tur hit en gang hvis økonomien tillater det.
Les ellers mer om fisking på kanariøyene her

1 kommentar:

Anonym sa...

Dersom du gjør en innsats med å legge på ferdigmalt panel i vindfang og på kjøkkenet, samt nytt gulv på kjøkkenet - så skal du se at muligheten for å få innvilget søknad om ny (fiske)tur til sydligere himmelstrøk stiger betraktelig....

E :-)