søndag 21. juni 2009

Hyttehelg

Ettersom både jeg og modern har arbeid på sankthansaften så blei den tradisjonelle sankthans feiringen med hele familien flyttet i år til helga før sankthans.
I utgangspunktet en god ide, og når alle værmelderne meldte strålende vær hele helga så lå det jo an til å bli ei flott helg med grilling, øl og fisking hele helga.
Men er det en ting jeg har lært etterhvert så er det at værmeldinga både fra storm.no, og spesiellt yr.no er ikke til å stole på mer enn maks to timer frem i tid så solen som var meldt hele helgen glimret med sitt fravær og regntunge skyer hang halvveis ned i fjellsidene i Kaldfjorden.
Ble litt fisking på fredagen, på lørdag regnet det nesten hele dagen så båten ble liggende i fortøyningen hele dagen mens jeg satt å drakk øl og spiste grillmat.


Her var det litt opphold i regnet på lørdagen, akkurat så lenge at vi rakk å grille maten og spise oss mette.


Søndagens steinbit, 3,3 kg veide den. Fikk også en på fredag men den var bare 1,8 kg, akkurat nok til to små fileter å ha på grillen.



Et ørnepar kommer inn for angrep etter at jeg kastet to småfisker til dem. Utrolig fasinerende å se når de tar fiskene og flyr avgårde.

Ingen kommentarer: